Kategória Fogyókúra-Diéta

Protein turmix vásárlása online

Fogyókúra-Diéta  No comments

Ha már többféle diétás és fogyókúrás programot végigpróbált, de az eredmény nem maradt meg hosszútávon, akkor érdemes váltania. Olyan alakformáló programot érdemes alkalmaznia, ahol a rendszeres, változatos étkezés mellé, kell még protein turmix is természetes összetevőkből.

Olvasd Tovább

Laktózmentes élelmiszerek a változatos étkezésért

Fogyókúra-Diéta  No comments

Az anyagcsere betegségek közül a laktózérzékenység, vagy más néven laktózintolerancia a legelterjedtebb. Egyes országokban akár a felnőtt lakosság 90%-át is érintheti. A laktózmentes élelmiszerek fogyasztása nagyszerű lehetőséget biztosít számukra is, hogy ne kelljen lemondaniuk kedvenc ételeikről.

A laktóz egy cukor, amely a tejben és tejtermékekben található. Ezt a cukrot a szervezet nem képes lebontani a laktózérzékenységben szenvedőknél. Ezért különböző kellemetlen tünetet okoz, ha ilyen ételeket fogyasztanak.

Olvasd Tovább

A hatékony diéta feltételei

Fogyókúra-Diéta  No comments

Sokat gondolkodtunk már azon, hogy ideje lenne egy kicsit leadni a feleslegekből, de nem sikerült elhatározni magunkat? Nos, a hatékony diéta elszántságot és akaraterőt igényel, az eredmények azonban megérik a fáradozásokat. A diéta általában minden ember szemében kínszenvedésként jelenik, meg és sokan úgy tartják, hogy garantáltan éhezni fognak, ami egyáltalán nem igaz. A diétának nem feltétlenül kell erről szólnia.

Az első lépés általában az étrend megváltoztatása. A szénhidrát és zsírszegény ételek behozatala étrendünkbe és a régi zsíros ételek fogyasztásának csökkentése. Először nem is kell feltétlenül kevesebbet ennünk, csak elég, ha más, de egészségesebb ételeket fogyasztunk.

Olvasd Tovább