Kategória Életmód

Milyenek a Kyani termékek?

Életmód  No comments

Az emberi szervezet napközben folyamatosan igényli az energiát, hiszen táplálkoznia kell azért, hogy az adott személy el tudja látni a feladatait és nap végére is maradjon energiatartaléka. A http://kyani.biomax.hu/ felületen megtalálható Kyani termékcsalád kiváló termékeket kínál a vásárlók figyelmébe. A Kyani Sunrise italt felkelés után kell elfogyasztani, kevés mennyiségben. Ez megadja a naphoz szükséges energiát, így frissíti a szervezetet és növeli az állóképességet. Ez a termék ellentettje a Kyani Sunset, amit este kell fogyasztani. Ez Omega3 zsírsav tartalommal rendelkezik, ami serkenti az agyműködést és fontos anyag a szervezet számára.

Olvasd Tovább

Hajbeültetés budapesten

Életmód  No comments

Hajbeültetés a budapesti Sikos Klinikán: A Sikos Klinika budapesten a 11. kerületben található a Feneketlen tó mellett. A Sikos Klinika magyarország legrégebbi Hajbeültetés Klinikája. A Klinika vezetője Dr. Sikos Géza több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A beavatkozásokat végző szakorvos kiemelkedő szakmai tapasztala és precizitása mellett a Klinikán rendelkezésre álló modern eszközök használata garantálja a műtétek sikerességét. A hajbeültetéseket a legmodernebb, professzionális mikrosebészeti eszközökkel hajtják végre, hatékony helyi érzéstelenítés mellett.

Olvasd Tovább

Mindenkinek fontos az egészségmegőrzés

Életmód  No comments

Minden történelmi korban megvannak a legnagyobb „félnivalók”, az utóbbi időben egyértelmű, hogy a betegségek jelentik a legnagyobb problémát. Az egészségmegőrzés legfontosabb lépései között találjuk a mozgás és a megfelelő táplálkozás mellett a folyamatos ellenőrzéseket. Olyan gyógyászati segédeszközökkel találkozunk, amelyek lehetővé teszik bárki számára, hogy saját egészségéről gondoskodjon. Kifogástalan termékek, amelyek minden szempontból megfelelnek az elvárásoknak és most a lehető legalacsonyabb áron meg is vásárolhatóak.

Olvasd Tovább

Milyen készítmény a Ferulant kapszula?

Életmód  No comments

A férfi megtermékenyítő képesség függ a spermiumok számától, valamint azoknak a mozgékonyságától. Ha ez a két tényező nem megfelelő, akkor a nők számára a teherbeesés gondot jelenthet. A Ferulant kapszula a megtermékenyítő képességet segít. Növeli a spermiumok számát és a mozgékonyságukat is. A termék alkalmazása rendkívül egyszerű, hiszen három hónapon keresztül kell szedni, napi háromszor egy kapszulát. A három hónap alkalmazás után azonban egy hónap szünetet kell tartani, tehát kúraszerűen alkalmazható. Az egy hónap szünet után újra szedhető a készítmény.

Olvasd Tovább

Mi a kismama jóga és miért hasznos?

Jóga  No comments

Nem kérdés, hogy a kismama jóga egyre népszerűbb a hölgyek körében, ugyanis számtalan jótékony hatása van. Alapvetően azt kell tudnunk a módszerről, hogy közel két évtizeddel ezelőtt fejlesztette ki két orvos Angliában. A kismama jóga valójában egy ötvözet, amely során összekeverednek a hagyományos jóga elemek és egyéb mozgáskultúrához tartozó mozdulatok, így téve a rendszert komplexé és hatékonnyá. A jóga e módjának a legfontosabb célja, hogy támogatást adjon a kismamák számára a szüléskor, annak érdekében, hogy a szülés a lehető legtermészetesebben és problémák nélkül menjen végbe. Manapság már hazánkban is meglehetősen sokan készülnek fel a szülésre ennek a módszernek a segítségével, s a hatékonysága nem megkérdőjelezhetetlen.

Olvasd Tovább

Mit mondanak számunkra a Fengshui szimbólumok?

Feng shui  No comments

A Feng shuiról manapság meglehetősen sokat hallhatunk, ugyanakkor az is igaz, hogy ennek – nevezzük módszernek – számtalan követője akad, s a követők tábora egyre csak nő! Az emberek a Fengshui szimbólumoktól számtalan dolgot várnak. Van, aki a tanulmányi eredményein szeretne ilyen módon javítani, van, aki a szerelmet szeretné bevonzani, de természetesen olyanokból is rengeteg van, akik kizárólag az egészségre összpontosítanak. A Kínaiak esetében a Fengshui szimbólumoknak óriási jelentősége van a mai napig, s ennek a kultúrája az európai emberek között is elterjedőben van. Arról van szó tehát, hogy bizonyos mágikus erőkkel felruházott tárgyak, a lakás, vagy ház különböző területeink vannak elhelyezve, így téve az ingatlant és a benne élő embereket kiegyensúlyozottá, egészségessé és boldoggá.

Olvasd Tovább

Egészséges étel gyermekek részére

Életmód  No comments

Már gyermekkorban is ügyelni kell az egészséges táplálkozásra, azonban ebben a korban még a szülők feladata biztosítani gyermekeik számára a megfelelő ételeket, gondoskodniuk kell a változatos étrend kialakításáról. Honlapunkon rengetegféle egészséges étel található, így valamennyi szülőnek érdemes ellátogatnia internetes oldalunkra, hiszen óriási kínálatunkból könnyedén kiválaszthatják azokat az élelmiszereket, amelyeket kedvelnek gyermekeik. A kicsik általában nem szeretik a zöldségeket és az egészséges jelzővel ellátott ételeket, azonban némi ügyességgel megszerettethetjük velük a vitamindús élelmiszereket.

Olvasd Tovább

Rai reiki szerepe

Reiki  No comments

Meditáció és gyakorlatok segítségével képesek vagyunk ráhangolódni az Isteni energiára. A tanfolyam során el lehet sajátítani a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait is. A finomanyagú energiával történő gyógyításnak nincsenek mellékhatásai. Segít megnyitni a gyógyító csatornákat, beindul a megtisztulás és megemelkedik az energiaszintünk. A gyakorlások során el kell sajátítani a speciális kézpozíciókat, amivel el lehet kezdeni a kezeléseket. A reiki 2 tanfolyamon már a reiki szimbólumaival és azok használatával ismerkedünk meg.

Olvasd Tovább

Jóga a mindennapi életben

Jóga  No comments

A jóga egy rendszert alkot. Ezt a rendszert Paramhans Swami Maheshwarananda átfogóan fogalmazta meg az alapokat. Magába foglalja a fő jóga utakat: karma, bhakti, rádzsa, gjána és hatha jóga, vagyis az önzetlen cselekvés, szeretet, fegyelem, felismerés és gyakorlás útja. A rendszer hatékony alkalmazásával megtanuljuk, hogyan fordíthatjuk a körülöttünk lévő környezetet a magunk javára. A jóga a mindennapi életben teljes mértékben gyakorolható a nap bármely szakában.

Olvasd Tovább

Mikor javasolt a gyerek reiki tanfolyam?

Reiki  No comments

Mikor javasolt a gyerek reiki tanfolyam?A reikit gyakorló szülőkben gyakran felmerül a kérdés, hogy mikor kezdjék el a gyermekeknél a tanfolyamot. Erre többféle javaslat is adott. A legfontosabb ebben az esetben, hogy a gyermek érdeklődjön a reiki iránt, hiszen csak így képes azt befogadni. Sokan úgy gondolják, hogy öt, vagy hat éves kortól már meg lehet ismertetni a gyermekeket a reiki lényegével. A gyerek reiki tanfolyam hasznos lehet. Miután a gyermek már megismerkedett a szülei révén ezzel a módszerrel és szívesen alkalmazná ő is, azután bátran részt vehet egy tanfolyamon.

Olvasd Tovább