Kategória Életmód

Masszázs XVI kerület a fájdalom megszüntetésére

Életmód  No comments

Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor valakit állandóan fájdalom kínoz. Ugyanakkor a folyamatos stressz is megterhelő lehet, tehát érdemes valamit kezdeni ezekkel a problémákkal. A masszázs XVI kerület megoldást nyújthat a gondokra, ezért tanácsos felkeresni Balogh Ildikó masszőrt. A Levendula Masszázssziget alkalmat biztosít a pihenésre, ennélfogva minél hamarabb időpontot kell kérni. Így végre alkalom nyílik az energiával történő feltöltődésre.

A masszőr nem szakítja meg a kezelést a telefoncsörgés vagy az érkező vendégek miatt, ezért teljes nyugalomban zajlik a foglalkozás. A nagy szakértelemnek hála képes regenerálódni a test, az izmok pedig fellazulnak. A masszázs XVI kerület hatására sokkal kiegyensúlyozottabbá válik az idegrendszer.

Olvasd Tovább

Arcápolás: ezek az új, menő módszerek!

ÉletmódWebáruház  No comments

Hatékony arcápolás

A szépségért mindent. Nem új keletű dolog ez, hiszen elsősorban a hölgyek, de az urak közül is sokan képesek végletekig elmenni a fiatalság megőrzéséért. Van, aki kés alá fekszik, de azért a legtöbben csak kozmetikai szépészetet vállalnak. A vegyipar is számos terméket kínál, de sokan esküsznek a természetes összetevőket tartalmazó készítményekre. Lehet, hogy a természet nem vetekszik a vegyiparral és a késekkel, de módszerei lágyak és emberléptékűek.

Kicsit bizarrul hangzik, de rájöttek, hogy a csiganyál igen hatékony bőrápoló anyagokat rejt magában. A csigafarmokról származó váladék kinyerése során az állatok nem sérülnek, ami sok ember számára fontos szempont a vásárlás előtt. A krémben más növényi összetevők is megtalálhatóak. Ilyen az értékes aloe vera, a shea vaj, zöldtea és gyöngykivonat. A krém ránctalanító hatása csak mellékhatásként érvényesül, ugyanis elsősorban bőrhibák korrigálásában és sebek gyógyulásában nyilvánul meg jótékony ereje.

Olvasd Tovább

Egyre több háztetőn van napelem

ÉletmódSzolgáltatás  No comments

Tetőre szerelhető napelem

Már hazánkban is igényelhetőek támogatások a különféle fűtési hálózatok korszerűsítésre. Ezek közül az egyik a napelem, amely a tervezés és telepítés után minimális fenntartási költség mellett működtethető. Az energia-utánpótlást a napsütés biztosítja.

Cégünk sok éve foglalkozik a napelem mint energiatermelő eszköz hasznosíthatóságával. Végigkilincseltünk már néhány irodát, és szereztünk hasznos tapasztalatokat a témában.

Olvasd Tovább

Kezd elterjedni a kókuszzsír

Életmód  No comments

Rengetegen vannak, akik szeretik a sülteket, de mindenhonnan csak azt hallani, hogy mennyire károsak az olajban sült húsok. Ha ez Önt is megrémíti, akkor a kókuszzsír lesz a megoldás, ami könnyen olajjá olvad és ebben már mehet a sütögetés, mert sokkal egészségesebb és kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a megszokott növényi olajok.

Az ízeket remekül kihozza az általa elkészített ételekből és zamatos fogások fognak az asztalra kerülni, mindenki örömére.

Olvasd Tovább

Az infraszauna Önnek is jár

EgészségÉletmód  No comments

Gyakran az emberek nem kevés pénzt adnak olyan dolgokért, amelyek hatékonysága alacsony. Azt már sokan tudják, hogy fontos az egészségvédelem, testi és lelki szinten is. Az infraszauna mindkettőt megadja, hiszen átmelegít, tisztít és ellazít.

Elsősorban télen vágyunk a melegre. A hideg idő elkerülhetetlenül kihűt bennünket és még a fiatalok is élvezik, amikor csontjaik és ízületeik átmelegszenek. Az idősebbekről nem is beszélve. Már sokan házi használatra is az infraszauna mellett döntenek, hiszen elérhető árban kapható.

Olvasd Tovább

Milyenek a Kyani termékek?

Életmód  No comments

Az emberi szervezet napközben folyamatosan igényli az energiát, hiszen táplálkoznia kell azért, hogy az adott személy el tudja látni a feladatait és nap végére is maradjon energiatartaléka. A http://kyani.biomax.hu/ felületen megtalálható Kyani termékcsalád kiváló termékeket kínál a vásárlók figyelmébe. A Kyani Sunrise italt felkelés után kell elfogyasztani, kevés mennyiségben. Ez megadja a naphoz szükséges energiát, így frissíti a szervezetet és növeli az állóképességet. Ez a termék ellentettje a Kyani Sunset, amit este kell fogyasztani. Ez Omega3 zsírsav tartalommal rendelkezik, ami serkenti az agyműködést és fontos anyag a szervezet számára.

Olvasd Tovább

Hajbeültetés budapesten

Életmód  No comments

Hajbeültetés a budapesti Sikos Klinikán: A Sikos Klinika budapesten a 11. kerületben található a Feneketlen tó mellett. A Sikos Klinika magyarország legrégebbi Hajbeültetés Klinikája. A Klinika vezetője Dr. Sikos Géza több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A beavatkozásokat végző szakorvos kiemelkedő szakmai tapasztala és precizitása mellett a Klinikán rendelkezésre álló modern eszközök használata garantálja a műtétek sikerességét. A hajbeültetéseket a legmodernebb, professzionális mikrosebészeti eszközökkel hajtják végre, hatékony helyi érzéstelenítés mellett.

Olvasd Tovább

Mindenkinek fontos az egészségmegőrzés

Életmód  No comments

Minden történelmi korban megvannak a legnagyobb „félnivalók”, az utóbbi időben egyértelmű, hogy a betegségek jelentik a legnagyobb problémát. Az egészségmegőrzés legfontosabb lépései között találjuk a mozgás és a megfelelő táplálkozás mellett a folyamatos ellenőrzéseket. Olyan gyógyászati segédeszközökkel találkozunk, amelyek lehetővé teszik bárki számára, hogy saját egészségéről gondoskodjon. Kifogástalan termékek, amelyek minden szempontból megfelelnek az elvárásoknak és most a lehető legalacsonyabb áron meg is vásárolhatóak.

Olvasd Tovább

Milyen készítmény a Ferulant kapszula?

Életmód  No comments

A férfi megtermékenyítő képesség függ a spermiumok számától, valamint azoknak a mozgékonyságától. Ha ez a két tényező nem megfelelő, akkor a nők számára a teherbeesés gondot jelenthet. A Ferulant kapszula a megtermékenyítő képességet segít. Növeli a spermiumok számát és a mozgékonyságukat is. A termék alkalmazása rendkívül egyszerű, hiszen három hónapon keresztül kell szedni, napi háromszor egy kapszulát. A három hónap alkalmazás után azonban egy hónap szünetet kell tartani, tehát kúraszerűen alkalmazható. Az egy hónap szünet után újra szedhető a készítmény.

Olvasd Tovább

Mi a kismama jóga és miért hasznos?

Jóga  No comments

Nem kérdés, hogy a kismama jóga egyre népszerűbb a hölgyek körében, ugyanis számtalan jótékony hatása van. Alapvetően azt kell tudnunk a módszerről, hogy közel két évtizeddel ezelőtt fejlesztette ki két orvos Angliában. A kismama jóga valójában egy ötvözet, amely során összekeverednek a hagyományos jóga elemek és egyéb mozgáskultúrához tartozó mozdulatok, így téve a rendszert komplexé és hatékonnyá. A jóga e módjának a legfontosabb célja, hogy támogatást adjon a kismamák számára a szüléskor, annak érdekében, hogy a szülés a lehető legtermészetesebben és problémák nélkül menjen végbe. Manapság már hazánkban is meglehetősen sokan készülnek fel a szülésre ennek a módszernek a segítségével, s a hatékonysága nem megkérdőjelezhetetlen.

Olvasd Tovább