Kategória Egészség

Kedvezőbb az eritritol ár az interneten

Egészség  No comments

eritritol ár

Cukorbetegeknek egyáltalán nem mindegy, hogy milyen típusú édesítőszert használnak. Ezen személyeknek szigorúan tiltott a fehércukor, így különböző cukorpótlókkal édesítik a süteményeket, a kávét vagy a teát. Az édesítők többsége sokba kerül, de az eritritol ár igazán megfizethető. Főzésre, sütésre egyaránt használható és nem hagy kellemetlen utóízt sem maga után. Kalóriaértéke lényegesen kevesebb, így előszeretettel választják a diétázók.

Olvasd Tovább

Bárkinek elérhető a gyógyszertár online

EgészségWebáruház  No comments

Mindenki szeretné megőrizni az egészségét különböző módszerekkel. Ehhez kínál segítséget a gyógyszertár online. A testmozgás az egészséges életmód szerves része ugyanúgy, ahogy az egészséges ételek fogyasztása. Azonban pusztán az ételekből lehetetlen bevinni azt a vitaminszükségletet, amire szükségünk van nap mint nap.

Az emberiség vitaminhiányban szenved, viszont különböző táplálék kiegészítők segítségével, amelyek magas koncentrátumban tartalmaznak vitaminokat, fedezhető a napi vitaminszükséglet.

Olvasd Tovább

Az infraszauna Önnek is jár

EgészségÉletmód  No comments

Gyakran az emberek nem kevés pénzt adnak olyan dolgokért, amelyek hatékonysága alacsony. Azt már sokan tudják, hogy fontos az egészségvédelem, testi és lelki szinten is. Az infraszauna mindkettőt megadja, hiszen átmelegít, tisztít és ellazít.

Elsősorban télen vágyunk a melegre. A hideg idő elkerülhetetlenül kihűt bennünket és még a fiatalok is élvezik, amikor csontjaik és ízületeik átmelegszenek. Az idősebbekről nem is beszélve. Már sokan házi használatra is az infraszauna mellett döntenek, hiszen elérhető árban kapható.

Olvasd Tovább

A kompressziós harisnya „működése”

Egészség  No comments

A lábakból a vér útját vissza a szív felé a láb izmainak összehúzódása segíti a gravitáció ellenében. Azonban üllő- vagy állómunka során, amikor a lábizmok nem dolgoznak, ez nem valósul meg.

A kompressziós harisnya ezt a nyomást hivatott pótolni, így ilyen esetekben is kap segítséget a vér a visszajutáshoz. Ellenkező esetben, akár mélyvénás trombózis is kialakulhat. Enyhébb esetekben pedig lábduzzadás és zsibbadás jelentkezik.

Olvasd Tovább

A gyógynövények szerepe az orvoslásban

EgészségGyógynövények  No comments

Megfigyelhetjük, hogy az idősebb emberek sokkal egészségesebbek, főleg, akik falusi környezetben élnek. Pedig ők nem szednek be annyi orvosságot, mint a fiatalabb generáció. De akkor mégis mi a titkuk? Talán a gyógynövények használata lehet megoldás a kérdésre.

Ugyanis ők még ismerik a növényekben rejlő gyógyító erőt. Pedig nem is ismerik a hatóanyagok pontos tudományos megnevezését, sőt az összetételét sem. De a népi megfigyelések és a hagyományok miatt tudják, hogy a gyógynövények közül melyik milyen betegség kezelésére használható.

Olvasd Tovább

Gerinctorna Budapest belvárosában az Attitűd Mozgásstúdióban

Egészség  No comments

Aki munka vagy tanulás miatt huzamosabb időt tölt ugyanabban a pozícióban, annak ismerős az érzés, amikor annyira hasogat a háta és csak azt várja, hogy kinyújtózhasson, majd megpihentesse túlzottan igénybevett gerincét. A gerinctorna nemcsak azoknak ajánlott, akiknek már kialakult gerincproblémái vannak, hanem mindenkinek, aki ülő- és állómunkát végez, valamint aki meg szeretné őrizni még sokáig gerince és ízületei épségét, egészségét. A gerinctorna Budapest belvárosában (Attitűd Mozgásstúdió) elérhető a V. kerület, Városház utca, 14 szám alatt. Az Attitűd Mozgásstúdió szervezte foglalkozások kifejezetten hölgyeknek lettek kialakítva, ahova kortól, súlytól és testfelépítéstől függetlenül, minden nő és lány jelentkezhet, hogy gátlásoktól mentesen gyakorolják a személyre szabott gyakorlatsorokat. A 20 éves tapasztalattal rendelkező oktatók rendelkezésre állnak rövid és hosszú távú tervek kivitelezésében, legyen szó gerinctornáról, alakformálásról, a stressz oldásáról, tartáskorrekcióról, életmódváltásról, kismama tornáról és terhesség utáni újrakezdésről.

Olvasd Tovább

Az allergia lelki okai és kiváltó tényezői

Egészség  No comments

Napjainkban az allergia egy úgynevezett népbetegségnek számít. Nagyon sok ember szenved valamilyen allergiás tünettől, ami lehet ételre, virágporra, valamilyen állati szőrre. Az allergia lelki okai a frusztráltságból, ingerlékenységből származnak. A szervezetünk a frusztráltság miatt olyan anyagok ellen kezd el antitesteket nagy számban termelni, amelyek más körülmények között nem jelentenének veszélyt.

Olvasd Tovább

Az inverteres klímák legjobb tulajdonságai

Egészség  No comments

inverteres klímák

Az inverteres légkondicionáló berendezés nagyon könnyedén használható, számtalan előnyének köszönhetően pedig egyre többen döntenek a megvásárlása mellett. Letisztult megjelenésével akár otthonunk dísze is lehet. Oldalfali kialakításánál kettős forgódugattyús kompresszorral rendelkezik, ennek köszönhetően nagyon csendesen működik. Az inverteres klímák hűtő- és fűtő üzemmódban is használható. Energiahatékonyak, bármiről is legyen szó. Nagyméretű szűrővel rendelkeznek, így állandóan biztosítani tudják a friss levegőt.

Olvasd Tovább

Az olívaolaj jótékony hatásai

Egészség  No comments

A természetben előforduló gyógynövények a legjobb fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és szépítőszerek alapanyagai közé tartoznak. Ilyen például a körömvirág, a kövirózsa, az aloe vera és az olíva. Az olívabogyó igen jó hatással van a szervezetünkre. Az olívaolaj szépíti bőrünket, ráadásul ha főzünk vele, akkor csökkenthetjük a szívinfarktus kockázatát, valamint az epekövek kialakulását.

Olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaz, amelyek szervezetünk számára nélkülözhetetlenek.

Olvasd Tovább

Méregtelenítés a fogyókúra előtt

Egészség  No comments

Mindenki karcsú szeretne lenni, ezzel nincs is probléma, csak azzal, hogy egyik napról a másikra próbálják mindezt megvalósítani. Fontos belátni, hogy a fokozatosság elengedhetetlen, mert a szervezetnek hozzá kell szoknia a változásokhoz. A méregtelenítés lehet az első lépés a siker felé, mert végre megszabadulhatunk azoktól a méreganyagoktól, amelyek lassították az anyagcserét, lerakódtak a belső szervekben.

Olvasd Tovább